Трима висши комуникационни служители в кабинета на сенатор Джон Фетерман от

...
Трима висши комуникационни служители в кабинета на сенатор Джон Фетерман от
Коментари Харесай

Висшите комуникационни служители на сенатор Джон Фетерман подадоха оставка след реакция срещу произраелската позиция на политика

Трима висши информационни чиновници в кабинета на сенатор Джон Фетерман от Пенсилвания напуснаха други ляво насочени офиси, всички в границите на един месец.

Напусканията идват, откакто демократът от Пенсилвания направи заглавия за позициите си по отношение на Израел и имиграцията, отделяйки го от сътрудниците му демократи.

Джо Калвело преди е работил като шеф по връзките на Fetterman както в офиса му в Сената, по този начин и в акцията му за 2022 година Изявление, оповестено по-рано този месец от град Чикаго, разгласи, че Калвело ще се причисли като основен стратегически шеф в кабинета на кмета на Чикаго демократ Брандън Джонсън.

„ За мен е безспорна чест и привилегия да дойда в Чикаго и да послужвам на хората от този популярен град “, сподели Калвело в оповестеното изказване.

Заместник-директорът по връзките на Fetterman Никълъс Гавио показа в X в петък, че ще се причисли към Партията на работещите фамилии като шеф по връзките в Средния Атлантик....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР